maria@cerditos.se 0703358198

Jag kom i kontakt med Staffordshire bullterriern första gången 2003. 2007 träffade jag mannen i mitt liv och fick även honom att bli stormförtjust i denna underbara ras, så våren 2008 flyttade Kanonkulans Moa Martinsson in i våra liv, som senare har blivit grunden för vår kennel, tillsammans med denna fantastiska hund har vi lyckats ta lydandspris i klass 1 även klarat lydnadsklass 2 och är tränad men ej tävlad i lydnadsklass 3, vi har även på ett fåtal utställningar vunnit titeln Svensk utställningschampion, och haft så otroligt mycket skoj tillsammans.

 

Vi har fått höra många gånger att våra hundar låter och ibland även ser ut som små grisar, vilket vi tycker är lite charmigt och det var så vi kom på vårt kennelnamn Cerditos som betyder små grisar på spanska.

 

Vår uppfödning befinner sig i Skoghall, Värmland några km från Karlstad, här bor vi tillsammans med våra hundar och våra två barn Eddie och Minda.

 

Vi är medlemmar i Svenska kennelklubben, Svenska Staffordshire bullterrierklubben, Svenska Terrierklubben och Hammarö brukshundsklubb, i Hammarö brukshundsklubb har jag suttit med i både styrelsen och tävlingsektorn.

 

Vi HD/ED röntgar och ögonlyser alla våra avelsdjur, dom är även testade för L2hga och HC och Mh testade.

 

Vårt mål med uppfödningen är att få fram sunda, friska, trevliga och rastypiska staffords.

 

Vi vill ha en god kontakt med alla våra valpköpare och finns alltid där för råd och tips.

 

/Fam Westh

 

 

Kontakt:

maria@cerditos.se

070-3358198

 

Göterstavägen 33

663 34 Skoghall